Alla inlägg under juni 2009

Av Susanne - 22 juni 2009 21:10

Husse ligger kvar på en avdelning han alls inte ska vara på p.g.a platsbrits på kirurgen. Ännu inga svar på proverna p.g.a helgen. Funderar på vilket fantastiskt och rikt land Sverige är som "tvingar" affärsanställda att jobba på storhelgerna, samtidigt som en stor del av vårdapparaten tar helg? De som kämpar på, måste bemöta min förtvivlan och frågor utan en chans till svar eller tröst.


"I nöden prövas vännen" är ett talesätt. I nöden är vännen som störst... De  som har kommit till och de som finns kvar är guld. De som har försvunnit glömmer vi snarast, viftar bort dem lika lätt som en tuppfjäder försvinner i stormens öga.


Ronny säger inte mycket, men massor med pussar har han givit idag, både till mig och de andra "tjejerna" på avdelningen (när jag inte såg, skulle bara vågat annat, he he).


Kram till våra vänner och till Er som vi inte ens visste att ni fanns.

Av Susanne - 20 juni 2009 15:55

Har nu fått låna ett tangenbord av min kompis Marie.

Tack alla vänner som hört av sig per mejl, här och telefon. Det värmer något oerhört. Tyvärr är jag lite dålig på att prata, blir mest att jag gråter, ska försöka skriva till var och en av er lite senare.

Marie, är världens bästa vän som tar hand om Isa när matte sover på sjukhuset. Johan, en ovärderlig vän, som hälsar på Ronny och tittar till en knäckt matte.

Har skickat hälsningar från er alla och då ler Ronny, känns underbart att se.


Kramar, ta hand er!!!!

Av Susanne - 18 juni 2009 12:06

 
Husse är sämre, vi är så rädda och ledsna. Nu måste vi ut och gå sen åker vi till lasarettet igen. Spillt ut en kaffekopp över tangentbordety får se hur länge det funkart.

Av Susanne - 17 juni 2009 00:00

De tre danska champarna!

"Loke" Aquatass Terrific Windmill, "Isa" Aquatass Terrific Witch Craft och "Malte" Björklundens Helgon King of Ricka med matte Malin. Tack fotografen Håkan.
 
Apropå danskarna, vilka häftiga stånd de hade på utställningen! "Tutti-pet" och "bög-handel" låg sida vid sida.
  

 Här ligger snygg-syskonen Isa och Loke och väntar på att få ta sina danska championat, a piece of cake, eller hur...?



Av Susanne - 16 juni 2009 13:46


Antar att vi inte har ro i kroppen för att kunna skriva här på ett tag. Husse är sjuk, snyft, vi måste se till honom. Hoppas på ett snart återhörande!
 

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam Susanne & Isa

Av Susanne - 10 juni 2009 04:54

Fick från Jenny Grazia http://goto.glocalnet.net/salix.web/ med Salix och Scilla härliga bilder på Isa. Tack Jenny, jätteroligt! Tycker inte hon har speciellt  litet huvud, men kroppen har nog växt ikapp knoppen nuförtiden... Bilderna är tagna när Isa, Marie och jag var och kollade utställningen på Böda sand år 2006 (där jag lurade till Marie en mittelspitz, därav Zico). Isa var ungefär 11 månader gammal, i sommarfrilla. Vi fattade ingetting när en man hoppade omkring i ringen, men nu vet vi att de hade blivit champion... Ja, lite mer om uställningar har vi lärt oss sen dess.

Av Susanne - 8 juni 2009 05:22

Du hade såååå gärna fått följa med hem!!!


 

Portisvalp! Vad sägs om Erico eller Nacke?

Av Susanne - 4 juni 2009 14:16


Valparna är idag 2,5 veckor gamla. Nosen fungerar från scratch, eftersom de små måste hitta fram till maten! De har öppnat ögonen samt börjat lära sig att gå. Öronen är fortfarande stängda.

I morron kommer vi att träffas för första gången, ska ta massor med bilder!

 

Norrköping - på lördag är det vi och på söndag Gucci!!! Hoppas, hoppas att de kommer till sin första officiella:-)!

Kramar till alla

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Presentation


Jag heter Isa och är en portugisisk vattenhund. Här skriver vi om hundlivet + litet annat som händer i mitt och matte Susannes liv.

Ovido - Quiz & Flashcards