Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Susanne - 25 juni 2009 22:42

Kan jag få prata med en läkare? Har du beställt tid, da? Nä, klart jag inte har beställt tid, fick beskedet igår att läkare finns här och att jag bara komma som vanligt på besökstid. Det funkar inte kommunikationen. Borde finnas nedskrivet på ett anslag hur fan man ska bete sig. Försökt hitta nån att prata med, men då var jag i fel rum! Men det finns ju aldrig någon i det andra rummet!!! Arg idag, vilket resulterade i en våldsam gråt inne på toan.


Ronny är sämre, han kallsvettas och har ont, rör huvudet fram och tillbaka, störs av sin hosta, andas konstigt, stönar, ont. Är så rädd att lämna han ensam, men de lovade att se till honom ofta, ofta när inte jag är på plats. Det är svårt att vara ensam, ta ansvaret, ringa och be om hostmedicin, smärtlindring. Vad vet jag? Men, nu ringer jag jätteofta och det är okey, säger en del. Tack och lov och tusen kramar till er.


Tagit ännu ett prov idag, men svaren dröjer i det oändliga. De kan inte behandla honom. Förstår inte, är rädd och ledsen, lider med Ronny. En läkare kom i alla fall, tur jag var på plats... Men han lovade personligen att prata med mig i morrn. Stod nästan och ryckte av hans namnbricka, pinsam var jag. Skulle memorera  hans namn, är ju så jävulsk dålig att komma ihåg namn, kunde ju inte han veta stackarn, vad det galna fruntimmret höll på med.


Ringde och bad om hjälp, de gav honom morfin som gjorde att han blev lugnare och fick lite ro. Skönt. Tankade och handlade lite, sen till Marie för att hämta Isa och en liten skogspromenad.


Måtte nu kuratorn höra av sig oxå i morrn, sen är det ju helg.


Varma nattikramar, här är det hett som i ugnen i alla fall.


Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Presentation


Jag heter Isa och är en portugisisk vattenhund. Här skriver vi om hundlivet + litet annat som händer i mitt och matte Susannes liv.

Ovido - Quiz & Flashcards