Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Susanne - 20 januari 2010 04:00

Så har vi varit på My Dog i Göteborg. Eftersom korta pälsen inte gick att ställa fick vi stå i rasmontern och prata och visa upp portisen. Ingegerd med familj hade ordnat allt så fint och bra, gör sig inte självt.
 

Våra hundar var duktiga ambassadörer för rasen. Isa promenerade med en underbar flicka som satt i rullstol, gick så fint bredvid. Likaså med barn anpassar hon sig. Och hoppar inte upp på pensionärer  


Här representerar Isa portisen i rasparaden med Ingegerds dotter, vad kul det var, fast mindre roligt att bli benämnd spansk vattenhund av speakern... .  På fredagen var det fullpälsade portisar i paraden, är nog säkrast.
 

Uppskattade att Helene och Justus tog sig tid att besöka montern, trots att Justus är en R.R. På fredagen kom Ulrika direkt från sjukhuset. Härligt att träffa henne IRL och att få krama om henne ordentligt.


Blev ju lite kär oxå. Oj, vad hon var rolig Maya, Sofia Ekströms tik. Eftersom vi löpte bägge två, var ju inte killarna runt omkring jätteglada, men inte brydde vi oss om det, hade nog med varandra...
Smaskens...


 

Vi vill busa!


No comments  


Efter buset blev det massage och streching.
 
Försöker rulla över på rygg, men magen ska inte masseras sa flickan.


Streching.


Bodde på samma hotell som Monica & Bosse, Jossan och Johanna, så blev förståss lite fest på kvällarna, det hör till. Nästa år ska vi bo på Gothia tower, för p.g.a av vädret (har nog aldrig känt en sådan kall blåst) blev det en väldigt massa taxiåkande mellan hotellet och mässan, bättre att lägga kosingen på boendet.









Monicas Trulle gick i BIS-finalen för valpar, supergrattis till er, han är så duktig och fin:-). Visste väl att ni inte kunde låta bli att delta i finalen, trots att det blev sent.





Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Presentation


Jag heter Isa och är en portugisisk vattenhund. Här skriver vi om hundlivet + litet annat som händer i mitt och matte Susannes liv.

Ovido - Quiz & Flashcards